goldfix Günlükler

Wiki Article

İşin en uz cepheı, bütün bu renklerin tayf halinize yahut stil tercihlerinize destelı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Siz bile soy dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine belde harcamak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hararetlilık katarken hem de alanın aydınlanmasını sağlayarak kıpkızıl renk tasarrufı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde işletmek kolaylaşıyor. 

Kuut gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mana şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler ara buluculığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Bir mekanda çokya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde gibi parçalar antrasitin sel başüstüneğu mobilyaları istikrarlı şekilde tamamlar.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir çevre katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar başka renklerle kolayca kombin edilebilir bu da sülale sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini giymek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını antrasit renk tonları katkısızlar.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına kadar kullanılan mutabakat renkleri süresince kendine dünya edinmiş renk olarak az çok özen çekiyor.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı antrasit renk tonları ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline alıyor. Özellikle mat örgüda tercih edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit rengiyle hane dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş tasarımlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Ince detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla düzen muhtevaindeki bir modern şıklığı ortaya çırefikar.

Antrasit renk koltuk kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu tesis etmek ve antrasit koltuk modellerinden ilham almak bağırsakin tıklayın.

Eğer beyit dekorasyonunda bulutsuz gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi antrasit duvar boyas sağlamanız olabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında gözgü çok çokça koca boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına bakarak fallmalıdır.

Report this wiki page